tomeulamo.com


v 0359 Zooforma posidònica.Dècades de viatge, més enllà d'Albopàs, entre la Zona Neurotrònica d'Antares i les portes de Tauhausen, per arribar a Posidònia, un dels forats negres dels Camps Violetes. Aviat vaig ser captivat per la dansa de les lívides cabelleres d'aigua de les filles de Neptú, les posidònies.
La primera sorpresa fou comprovar que els forats negres en realitat són blancs, només són negres d'enfora degut a la pols còsmica que els envolta, però a dins hi ha tots tipus de fotons, tant els visibles al nostre ull com els invisibles. La seva força de gravetat només actua quan hi una massa on aplicar-la i és per aquest motiu que res material pot escapar del seu influx, però no la informació, que pot entrar, sortir i viatjar pel seu interior. Per a poder-hi entrar em vaig haver de sotmetre a un procés PSI (digitalització semi-reversible integral), on el meu físic es va transformar en informació, en un procés semblant al que ara utilitzen les rudimentàries impressores 3D.

A continuació veureu els espais, símbols màgics i tresors de Posidònia, amb nous colors i noves formes ignotes i innominades.

Si res pot escapar de la força d'atracció d'aquests forats blancs, els vostres cervells racionals us demanaran com és que he pogut retornar per a mostrar aquest botí. És molt simple, només ha sortit la informació transformada en imatges bidimensionals; en Tomeu l'Amo, fins que el PSI no evolucioni i esdevingui reversible, continuarà allà, dins d'aquell forat, captivat per les posidònies, enviant-vos de tant en tant alguna telecromografia.

nota: Aquesta es una de les moltes imatges del Viatje a Posidònia.


v 0359 Zooforma posidònica., Fotografia. 124 x 106 cm.
Altres obres comentades

v 0207 Ecosofia.

d 2357 Llom 12

c 535 Mandelicaflauer nomberuan.

Estudi:Interior-exterior 4.

Kriptonita 3-IMG1521

d-105 Autorretrat

c-514 Mandelica garbalvent.

d 698 Regrain de Calacamps

c 719 Personatge enderrocat

c 836 Viver-aranya

c 802 Dharana.

d 1364 Llàgrimes fenícies.

d 2243 Plancton eòlic

c 640 Pastera individual

c475 Requiem per a tu.

v 0131a Autoretrat encefàlic.

Passejant per Ciutat
mbt pandora chaussures mbt monster beats replica watches uk replica uhren bijoux thomas sabo mont blanc louis vuitton thomas sabo
tomeu@tomeulamo.com