tomeulamo.com

<< Inici << | << Opinions web <<

Els internautes opinen.

Opinions rebudes d´aguns intenautes que han viatjat per aquesta web.
M´he passat tot es capvespre fent navegació de cabotatge per entre es teus papers- ets escrits, es dibuixats, es pintats, ets arruats .
I he passat gust. I ara sé donar gràcies des llatí i des grec que vaig aprendre, perquè si no se fa difícil vogar per entre tantes paraules deutores de sa geologia, de sa biologia, de sa física i de sa química. És per dir-te que aquesta és sa primera sorpresa de qui se capbussa dins ses teves aigos: es contrast vívid entre reflexions, descripcions i títols tavellats de paraules i referents doctes i es seu entorn tan familiar, tan ple d´hàbits i costums, tan arrapat a la terra, a l´aire i a la mar. Només t´hi falta es foc, per completar es teu univers. Però en qualsevol cas, es xoc entre nuesa primària i precisió doctoral és efectiu: s´alambí ha estil.lat matèria de s´energia . Per fer es camí invers - de sa matèria a s´energia- que és es Véll d´Or que tu cerques, jo no en sé sa clau, però sí que en sabem es camí: de sa pura matèria de quatre llampugues en traurem energia que revertirà en tots noltros.
Això és lo que he entès després de sa navegació, ja peu en terra.
Ja me dispensaràs sa teringa de desbarats que he arribat a escriure.
Carles

He passat molt de gust visitant el teu món oníric/pictòric/vital. Durant el recorregut virtual he sentit, com si estigués allà mateix, les sensacions que transmet can Virell i el seu entorn. Meam si trobam una excusa per coincidir qualque dia...
Salut.
Toni.

Quina passada la teva exposició virtual!!!!. Està pleníssima de sales...
Saps què? En moltes d'aquestes imatges he vist una portada perfecte de NAMASTE. Al darrer número demanaven que si eres artista els hi podies enviar propostes (se suposa que gratuït, a canvi que te vegin 15.000 persones).
Aquesta granereta d'aquí baix, o el d-2240 Bosc de núvols, o l'd-2333 Arc ferit o la c-640 Pastera unipersonal inclús algun quadre amb els texts associats....
Bé, t'anim a què ho facis perquè de ben segur els agradarà.
Salut i records cap a sa Colònia!
CaterinaBenvolgut Tomeu: Em sembla que ja saps que la teva obra m' emociona. Ara en aquest món virtual, tan nou per a mí, he tingut la mateixa sensació quan de petita em regalaven un conte i al moment d' obrir-lo.... oh! meravella! .Gràcies
Abraçades. Elisenda.


Enhorabona!, tan per la excelent presentació de la web com pel seu contingut artistic. La part de pintura es la qui mes m'agradat.
. J. A. E.

Tomeu has tret una bona web, la farem rodar i rodar i rodar. M'agrada el carret de compra, les mides i els preus. pràctic i de bon mirar. .
UEP G R `A C I E S PER LA WEB
Maria.

He rebut es teu e mail, encare no he tingut temps de veuraro tot, es molt extens, pero lo que vist m´agradat molt i molt.
le renviat a persones conegudas mevas. Com dirian es "flamencos" "eres un monstruo", jo dic que es" merevellos."
salud m. antonia

Una estona me la miraré amb calma, perquè m'ha semblat una cosa fantàstica. La Francisca em diu que et feliciti perquè ella ja ha pogut entretenir-s'hi una bona estona i m'ha dit que ha trobat que és com un gran poemari en tres dimensions: color, forma i text. Ah, i diu que els dits, a més d'haver-te servit per aprendre a comptar, a pintar i a fer anar el ratolí, t'han servit també -i molt- per saber escriure...
Passarem la invitació per a visitar la teva exposició a les adreces que tenim a mà.
Salut i bona feina!
Lluís


Jo també faig Haikus, m’agraden molt. Pero crec que es el mateix que una glossa de les nostres.
Aina

Enhorabona per la feina feta i sobretot per la forma de difusió, crec que a dia d'avui és la millor manera de difondre l'obra artística.
Cordialment
Francisca


M'ha encantat!!!!
Bernat.

Mencanta tomeu es fantástica,lenviare a tots els meus companys de feina,amics i pacients, es completissima aquesta imatge,enhorabona quin regal pels sentits i pel cor,una abrassada

Enviado desde mi iPhone
Patricia.

Com anam, Tomeu,

I torn navegar pel somriure inacabable de la mar, de la mar que tu presentes. I he tirat es ferretó en arribar als haiku. Com tu, també en som devot, possiblement per unes altres raons, raons com aquesta: són fotos tan precises de s´exterior que és negatiu que revela és sorprenent: mos retrata al lloc que ocupam mentre badocam. Dic badocar perquè això d´observar és ja feina de titans: me conform a esser un aprenent de badoc, i me pareix que en aquest punt confluïm. I te´n vull passar un, traduït de s´original anglès, que me ve al cap aquests dies:

Principis d´abril. Nues
branques de roure esgrafien
en el pergamí de niguls esfilassats.

Mark Riesenberger.

Sa traducció és personal i discutible: hi he traduït per "esgrafiar" l´original que parla de "glifs", és a dir, incisió en pedra ,i m´ha xocat sa potència de sa imatge: es niguls són pedres que esdevenen pergamins esquinçats,esfilassats lentament mentre qualcú hi esculpeix, hi grava, hi dibuixa o hi escriu. A principis d´abril.

Fins una altra.


Acabo de ver tus cuadros con mi hermana, te quiero dar la enhorabuena por tu gran talento ., son realmente maravillosos .Saludos
Imagino estás contento con la victoria del Barca
Margarita

Bon dia Tomeu,
Veig que fas molta feina, senyal que els bioritmes estan de primera. Vull donar-te l'ENHORABONA per aquesta exposició. M'agrada molt. Una abrasada
Antònia.

He trobat els vorm estraordinaris.
Enhorabona
Francisca

Bona nit, Tomeu l'amo,
MIL GRACIES PER AQUEST PASSEIG.

GRÀCIES PER PORTAR-ME DAVANT LA TEVA PORTA: HE ENTRAT I M'HE SENTIT FASCINADA DINS AQUEST MON D'AIGUA, DE TRANSPARÈNCIA...M'HE OMPLERT DE UNA RICA SENzILLESA, D'UNA IMMENSA SUBTILITAT BLAVA, D'UNA COMPLICITAT EN LA PERSPECTIVA DEL QUE MIRAM, HE SENTIT CA LOS CANS, I TOTS ELS ESSERS QUE PER ALLÀ ES DEIXEN VEURE I ELS QUE NO ES DEIXEN VEURE.. m'encanta....

EL TEU ESTUDI TE DONA BON ROTLLO... se nota.

JA ET VAIG DIR QUE NO ERA MOLT CONSTANT MIRANT ELS MEUS CORREUS, I AVUI HE ESTAT ENCANTADA D'HAVER-LO OBERT, EM SENTO MOLT CONTENTA... I T'HO AGRAEIXO UNA ALTRA VEGADA. No sé com explicar la sensació tan bona que he tingut...
Ara que sé on ets, podré gaudir més temps de la teva obra...
Aquests dies tenc una crisi d'asma, no em puc moure de casa, ni escola, ni ca los cans , ni piscina..., però vaja quin viatge.
Ja ens veurem,
Doly.


Hola Tomeu l´Amo,
Que gran sorpresa, emocionante sorpresa y a la vez inesperada sorpresa, es la que me he llevado al visitar tu espacio
En la web tomeulamo.com.No sabia yo de todas esas facetas tuyas que me han impresionado agradablemente.
Enhorabuena y perdona que mi incultura no haya permitido enterarme antes de todo lo que has hecho y haces.
Hay un articulo, El Mirall que me ha encantado, mas aun que otros de los que he leido.
Lo que mas me ha sorprendido es libro del viaje a Albopas …………………. Aun sigo pensando en el, pero creo que debere de esperar a tener unas dosis mayores de imaginación para poder adentrarme en el.
De todo lo demas, fotos y esculturas aun no me puedo expresar ya que tengo que mirarmelo mucho m as despacio, aunque uno de los que mas me gustado es el del Zapato ciempiés….
Eres genial y me alegro de poder contar con tu amistad, aunque me doy cuenta de lo poco que te conozco.
Un abrazo muy fuerte
Jorge;--))

Tomeeeeeeeeuuu. Quina bona estona que he passat mirant les teves creacions!! A Flikr se veu fantàstic. I quin haiku !!
Fins aviat i una abraçada.
Joan
Rebuda la botella, gràcies. L' obriré poc a poc, deixant que m'omplin les emocions, si Tomeu, poc a poc.
Continua fent feina !
Una abraçada
Elisenda

Bon dia i bon any ! Tomeu:
He arribat al teu port virtual i m'he abarloat a les pateres que hi tens amarrades. Tot el llum i el color de la Mediterrània m'han escomès de sobte. La teva web s'ha de visitar amb calma per tal d'ensaborir-ne els matisos i descobrir-hi allò que sub-jeu per davall dels mots evidents i les imatges tagibles. Seguiré freqüentant la teva rada i aprenent.
Enhorabona mestre!.

cada vegada que faig una volta per la teva pàgina, m'hi perd, qued embarrancat, embadalit, xuclat per tantes formes i tants de colors. És com entrar en un món darrere un altre en un viatge galàctic cap al fons de la imaginació i de la llibertat creativa.

Joan

He visto una parte de tu obra, prolìfica, te felicito por tu talento y creatividad.
Me gusta especialamente El so d`una mà, y Pachamama, aunque no he visto el resto. Haiku, me gusta el comentario que has agregado, estupendo.
Sigue adelante, tu trabajo ayuda a tomar conciencia de que hay muchos diversos caminos conectados con el presente y la naturaleza, en la busqueda de uno mismo.
Saludos
Adela
tomeu@tomeulamo.com